"Ten, kdo čte, žije s každou další knihou život navíc. Kdo nečte, má jen ten svůj." Oscar Wilde

úterý 9. ledna 2018

Výzva 2018 - jak to u mě vypadá?

Jelikož jsem vysoce systematický člověk, musím mít vše naplánované. A díky čtenářskému diáři na rok 2018, který mám je to vše snazší - ano plánování Čtenářské výzvy 2018. Už 3 dny ve volných chvilkách plánuju, co a jak si přečtu, aby mi to tam pasovalo. Upozorňuji, že spoustu z knih jsem už četla, ale plánuji si je přečíst znovu, zároveň jsem tam zapojila i knihy, které mám rozečtené, nebo které si tak jako tak plánuju přečíst. Jelikož momentálně se plácám mezi Lanczovou (nostalgie), Tampou od A. Nutting a buď Aristokratkou od E. Bočka nebo ságou o porodní bábě od S. Ebert, musím zapojit i další tituly, abych nezabředla do stereotypu.
Proto jsem si tam nasadila jak milovaného Vlastimila Vondrušku, tak vzpomínky na pubertu spolu s Lenkou Lanczovou (opět si ráda přečtu), a i něco, co je jinak absolutně mimo moje oblíbené oblasti.

Knihy, které jsem si naplánovala přečíst a už se na ně moc těším:
Harry Potter a prokleté dítě
Zmizet - Petra Soukupová
Propast času - Roman Bureš
Zimní lidé - Jennifer McMahon
Pastýřská koruna - Terry Pratchet
A vy se můžete těšit na recenze jak těchto knih, tak samozřejmě dočítám Aritskokratku, pentalogii Tajemství porodní báby a ještě Vám chystám článek o knihách, které mám koupené a připravené k přečtení :)

Protože když si vezmu, že doma mám koupeno minimálně 14 knih (o kterých vím), jež si moc chci letos přečíst, bude to maraton, ale chtěla bych "pokořit rekord" a zvládnout do června Čtenářskou výzvu i tyto nakoupené knihy. Tak mi držte palce :)


A takhle už vypadá moje plánování - posuďte sami :)

Žádné komentáře:

Okomentovat