"Ten, kdo čte, žije s každou další knihou život navíc. Kdo nečte, má jen ten svůj." Oscar Wilde

pátek 5. ledna 2018

Čtenářská výzva 2018

Zdravím všechny knihomoly,
jelikož jsem koncem minulého roku zcela propadloa webu databazeknih.cz a zůčastnila se Čtenářské výzvy, kterou jsem splnila za dva měsíce (i když je fakt, že jsem tam dala i knihy, co jsem četla nějaký ten měsíc předtím), chci se i letos zapojit a to naplno. Ježíšek přítel byl tak úžasný, že mi pod stromeček nadělil dokonce Čtenářský diář na rok 2018 (vydává ho v omezeném nákladu knihovna Jiřího Mahena v Brně) a vypadá takhle ↓


Čtenářská výzva má navíc i svoje vlastní webové stránky www.ctenarskavyzva.cz, kde najdete nejen přehled, ale také diskuzi ke každému tématu, takže se můžete radit, předávat svoje zkušenosti, kterou knihu jste objevili a do které výzvy zapadá, že se dobře čte, a tak dále.
Pokud vlastníte diář, bude pro Vás hračkou si přečtené knihy zaznamenávat i bez přístupu na internet - totiž přímo v diáři máte přehledovou tabulku, kam si můžete knihy zapsat a na web je zaznamenat až najednou třeba. Já zatím tedy dočetla Poslední aristokratku od Evžena Bočka, takže Vám sem brzy připravím recenzi a plánuju jí zapojit do bodu číslo 17. čtenářské výzvy a to - Kniha žánru, který běžně nečtete. Humorné romány psané stylem deníkových záznamů opravdu nečtu, ale nejspíš asi začnu a ve velkém. Mám doma z knihovny ještě následující dva díly Aristokratka ve varu a Aristokratka na koni, tak uvidíme, zda se mě humor bude držet :)
To je ke čtenářské výzvě asi vše, pokud byste měl někdo otázky, pište do komentářů, či do zpráv, ráda odpovím :)

Krásný den všem Vaše Lazy Šárka ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat