"Ten, kdo čte, žije s každou další knihou život navíc. Kdo nečte, má jen ten svůj." Oscar Wilde

čtvrtek 5. listopadu 2015

E-shop levneucebnice.cz

Zdravíčko všem, kdo rádi čtou,
mám pro vás výbornost, kterou jsem objevila okolo Vánoc. Využila jsem jí už několikrát a jsem naprosto spokojená a občas i uchvácená. Jedná se o web www.levneucebnice.cz! Najdete tam skvosty klasické lliteratury i novinky s neskutečnými slevami. Slevy se pohybují od několika desítek korun, do několika set. Nenechte se zmást názvem, nejsou zde k prodeji jen zlevněné učebnice, ale najdete zde i většinu knih od autorů, které byste koupili v obyčejném knihkupectví. Je to celkem přehledně vše řazené, vyhledávání je také jednoduché. Já jsem objednávala na tomto webu již 4x. Nespornou výhodou pro Pražáky (kromě běžného dodání dobírkou) je vyzvednutí své objednávky osobně zdarma. Objednáte si v klidu z pohodlí domova a dle dostupnosti knih (většinou okolo 3 pracovních dnů) a vyzvednete si na vybraném místě.

(na stránku se dostanete i kliknutím na obrázek ↓)

Jak již psala, objednávky jsem provedla už 4, nyní čekám na vyřízení 5té. K vyzvednutí vám většinou stačí jméno, popřípadě pro kontrolu je dobré si opsat číslo objednávky třeba do mobilu nebo na kus papíru. Když vám tedy emailem přijde potvrzení o vyřízení objednávky, můžete se vydat pro své knihy. Lze platit hotově i kartou a nemusíte si ani nosit tašky, jsou tam k dispozici jak velké, tak malé igelitové tašky. Obsluha je velice příjemná, vždy se usmívá a vše bez problémů vyřeší. V prodejně si dokonce můžete i přímo nějkteré knihy koupit, ale množství vzhledem k nabídce na internetu je velice omezené.
Kromě knih si můžete objednat i hračky, diáře, zápisníky, kalendáře, hry, puzzle a další drobnůstky. Pokud někdo váhá, nebo občas kupuje například přes knihydobrovsky nebo kosmas, zkuste knihu nejprve najít zde. Věřte, že určitě ušeříte, pokud jí tam najdete a k tomu si třeba vyberete některou z knížek z výprodeje, které se pohybují okolo 40,-. Budu ráda, když mi tu napíšete nějakou svou zkušenost či se jen pochlubíte, co jste tam ulovili - našli a jak jste spokojení :)

Žádné komentáře:

Okomentovat